Min blogglista

fredag 18 april 2014

Inspiration till förändring

Det sägs att vårt hem är vår borg och för de flesta av oss är det viktigt att ha ett vackert och funktionellt hem som speglar vilka vi är. Men kanske vardagsrummet inte alls är  din stil eller ett ofräscht badrum som behöver fixas till. I så fall kan inredaren Andrea Engsäll och hennes bok 
"Gör om hemma!" vara till nytta när man funderar på hur man på enklt och plånboksvänligt kan förändra och förnya sitt hem. 
   Hon går igenom hemmet rum för rum och delar generöst med sig av sina proffsknep, så att man på egen hand kan få inspiration att skapa ett drömhem.För varje rum finns några projekt med konkreta steg för steg-beskrivningar och tillhörande bilder. Dessutom enkla stylingknep och piff, men också inspirerande bilder och idéer. I vardagsrummet lär till exempel Andrea oss att göra ett eget soffbord eller hur man helt byter rummets stil och uttryck genom några enkla trick.
    Och i sovrummet visar hon oss hur man lätt fixar flera olika typer av sänggavlar. Allt med en begränsad budget. Utöver hemmets rum gör hon ett par djupdykningar i ämnen som belysning, förvaring, färgsättning, ytskikt och textilier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar